Lomamatkat Välimerelle

Sunny Beach, Mustameri, Bulgaria - Alennettuja lomahintoja Sunny Beachille Bulgariaan. Tarjous Sunny Beach, TOIMI HETI!

Sunny Beach lomatarjoukset

Vaikka Sunny Beach ei olekaan Välimerellä, se on lomakohteena hyvin samantyyppinen, sekä olemukseltaan että etäisyydeltään esimerkiksi Kreikan Välimeren kohteisiin.

Suomalaisten suosikkikohde Sunny Beach sijaitsee Mustanmeren rannikolla Bourgasin kaupungin pohjoispuolella. Tarjoushintaisia lomamatkoja Sunny Beachille touko- ja kesäkuussa.

Toimi nopeasti, matkoja on rajoitettu määrä!

Hotelli Veris
Sunny Beachin sydämessä, basaarialueen tuntumassa sijaitseva siistin oloinen hotelli. Kaikki palvelut lyhyen kävelymatkan päässä. Lähettyvillä myös paikallisten asuttamaa aluetta.




Hotelli Mena Palace
Monipuolinen hotelli keskustan tuntumassa. Palveluja myös aivan hotellin edessä, mm. kauppoja ja parturi-kampaamo. Minijuna keskustaan kulkee hotellin edestä.



Hotelli Continental Prima
Hyvätasoinen hotelli kauniilla, avaralla piha-alueella. Palvelut vieressä ja ranta lähellä. Paikallisbussien pysäkki vieressä, minijuna kulkee noin 100 metrin päästä. Hotelli päätien varrella.

Yleiset tilat ja palvelut
Avarassa ja valoisassa aulassa sohvaryhmiä ja baari (TV), langaton internetyhteys. Tilava, viihtyisä piha uima-altaineen on yhteinen sisarhotelli Park Continentalin vieraiden kanssa. Snackbaari. Lisäksi yhteinen ravintola, jonne rappuja. Rahanvaihtopalvelu Park Continentalin vastaanotossa. Minimarket.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti